ZÜBEYDE HANIM ANAOKULUNDA YENİ OYUNCAKLAR İLE BULUŞMA

Oyunun, çocuğun gelişimi üzerindeki etkileri ne kadar önemliyse, aynı şekilde oyun materyalleri de çok önemlidir. Oyuncaklar, çocuğun seçme, değerlendirme duygusunu ve yaratıcılığını geliştirirken aynı zamanda da kendi kendine karar verebilme ve belirli alanlarda beceriler kazanmasına da olanaklar hazırlamaktadır. Çocuklar için büyük öneme sahip olan çeşitli boyutlar ve renklerdeki oyun malzemeleri aynı zamanda, çocukların oynarken hem eğlenmesine hem de renk, boyut, biçim, şekil gibi kavramları öğrenmelerine yardımcı olur. Oyun ve oyuncağın önemi bir çocuğun verimli vakit geçirmesi için oldukça önemlidir.

Okul öncesi dönemde çocukların oyuncaklara ve oyun materyallerine karşı olan ilgilerinin yanı sıra, artan bir yaratıcılık, yetişkine benzeme ve taklit çabası da vardır. Bu noktada bizlere  düşen en büyük görev alıcı ve öğrenmeye hazır olan çocuğa uygun oyuncakların sunumudur. 2022-2023 eğitim-öğretim yılımız da da öğrencilerimizi yeni oyuncaklarimizla buluşturarak üzerimize düşen görevi gerceklestirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu oyuncakları okul bünyemize kazandıran değerli okul müdürümüz Nazmiye ULUSAN ÖĞÜTCÜ ve değerli müdür yardımcımız Müberra ÖZCAN'a teşekkür ederiz.Sevgili öğrencilerimize de oyuncaklarla girdikleri hayal dünyalarında iyi eğlenceler dileriz.

25.09.2022 150

25-09-202225-09-202225-09-202225-09-2022