Müberra ÖZCAN - Müdür Yardımcısı

1984 yılında Sivas´ta doğmuştur.. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas´ta,  Lisans eğitimini 2006 yılında Selçuk Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. İlk görev yeri olan Gümüşhane Kürtün´de memuriyet asaletini aldıktan sonra 15 Temmuz Şehitler Anaokulunda 2 yıl müdür vekilliği yapmıştır. Daha sonra sırayla Tokat  75. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulunda, Bucak Zübeyde Hanım Anaokulunda ve Oğuzhan Ortaokulunda öğretmenlik hayatına devam etmiştir. 2022 yılının Eylül ayında yönetici atama ile okulumuza atanmış olup hala bu görevi devam ettirmektedir. Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Tezli Yüksek Lisans öğrencisidir. Evli ve iki çocuk annesidir.

(248) 325 9101 Eposta