Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Ülkemizde okul öncesi eğitimde, çocukların çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde anne-babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitiminde vazgeçilmez olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerin eğitimlerini sağlamak, onları eğitimli becerikli, kendilerine güvenen, gelenek göreneklerine sahip çıkabilen, sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel yönden iyi yetişmeleri için olanaklar hazırlamak, ilköğretime bilinçli ve sistemli bir şekilde yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2006 yılında eğitim bölgesi yerleşim alanında Valilik makamından ´En Başarılı Kurum Belgesi´ ödülünü alımıştır. 2010 yılından itibaren 2 yıl süresince ´Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi´ kapsamında ´Beyaz Bayrak´ ödülünü almıştır. Beslenme Dostu Okuldur.Eko-Okullar Programı, okullara çevre eğitimi konusunda yol gösterici bir program sunmasının yanı sıra; program dahilinde yaptıkları çalışmalarda ve verdikleri çevre eğitimiyle üstün başarı sağlamış okullara Yeşil Bayrak ödülü ile ödüllendirilir. Okulumuz yeşil bayrağı bulunmaktadır.2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuz Minik TEMA okulu olmuştur. Eğitim Programı okul öncesi eğitim çağındaki çocukların doğada daha çok zaman geçirmelerini, gözlem yapmalarını, merak duygusuyla doğayı keşfetmelerini sağlamak ve ekolojik okuryazarlık becerilerini güçlendirmek amacı ile tasarlanmıştır. TAP tarafından Atık Pil Toplama kampanyası sonucu 2019-2020 yılında BURDUR İli il birinciliği,2020-2021 eğitim öğretim yılında da yine Burdur il birincisi yine okulumuz Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu olmuştur.

Saatler: 08:30 - 13:30 13:00 - 17:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Çocuk kulübü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning,Eko Okul,Okullarda Orman,Beslenme Dostu Okul,Temiz Okul,Yerel Projeler,Ulusal Projeler

Telefon - 0(248) 325 91 01

WEB - https://bucakzubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cami Mahallesi 301 Sokak No.12 BUCAK/BURDUR

Öğretim Şekli :İkili Eğitim -Çocuk Kulübü

Yerleşim Yeri - Burdurun en büyük ilçesi olan Bucakta; ilçe merkezinde 43.282 kişi, köy ve beldeler ile birlikte toplamda 66.156 kişi yaşamaktadır. İlçemizde üniversite, ortaöğretim, ortaokul ve ilkokul kademelerinde son derece başarılı bir eğitim hayatı sürdürülmektedir.

Adres - Cami Mahallesi 301 Sokak No.12 BUCAK/BURDUR

Ulaşım İlçemize Türkiyenin her noktasından karayolu ile ulaşım mümkündür. Antalya havaalanı kullanılarak havayoluyla da ulaşım sağlanmaktadır. Havaalanına uzaklığımız yaklaşık 85 km.dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık: 48 km. Okulumuz ilçe merkezindedir.