ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI

Değerli velilerimiz ve STK Üyeleri

Atık pillerin toplanması, taşınması ve bertarafı konusunda, Türkiye'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş tek kuruluş TAP Derneği'dir. Bizde ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU olarak 3 yıldır velilerimiz ve öğrencilerimizle Atık Pil toplayarak bu ulusal projeye katkı sağladık Atık Pil Toplamada  3 yıl üst üste BURDUR İL BİRİNCİSİ   olduk . Bu başarımızın  bize verdiği gurur ve sorumluluk duygusu ile bu senede siz değerli velilerimizin katkısı sayesinde bu Ulusal projeye destek olmaya devam edeceğiz .

Değerli velilerimiz sizlerde bu projeye destek olmak için; evde ,işte artık kullanmadığınız her türlü pili bir poşete yada bir kutuya koyarak öğrencimizle okula göndermeniz. Aralık ayı  itibariyle Atık pil toplama projemiz başlıyor, 1 Ocak 2023 e kadar okula gönderdiğiniz piller tartilacak ve öğrencilerimiz ödüllendirilecektir .  Katılımlarınız bizi mutlu edecektir.

12.12.2022 121