´ELLERİNDEN ÖPERİM´

Samsun İlkadım Zübeyde Hanım Anaokulu'nun Türk milletinin ve ülkemizin kaderini değiştiren bir evlat yetiştirerek okullarımızın isim annesi olan Zübeyde Hanım 'a bütün yönleri ile çocuklarımıza tanıtmak için 'Ellerinden Öperim' isimli  öğretmen rehberliğinde çocukların yapması istenilen (Atık Materyaller ve yöresel ürünler kullanılarak) Zübeyde Hanım Fotoğraf çerçevesi projesine Burdur ilini temsilen okulumuz Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu Minik Dâhiler sınıfının hazırlamış olduğu Zübeyde Hanım çerçevesi ile projeye katıldı.Çerçevenin süslemesinde ilçemizi temsilen 'mermer taşı ve salep çiçeği' kullanıldı.Ülkemiz genelindeki 83 Zübeyde Hanım Anaokulundan gelen çerçevler 13 Mayıs 2018 Anneler Gününde Samsun İlkadım Bulvar AVM Pera Sanat Sergi Salonunda sergilenmiştir.

30.05.2018 285

09-05-201809-05-2018